Τελευταία νέα
recent
  • -->

    Φτιάξτε φωτιστικό από σπασμένο φτυάρι

    Έχετε ένα σπασμένο φτυάρι που σκοπεύετε να πετάξετε; Πριν το κάνετε, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το υπέροχο φωτιστικό . Είναι εύκολο να το φτιάξετε και είναι ιδανικό για το φωτισμό στον κήπο , στην κουζίνα ή όπου αλλού προτιμάτε . Μπορείτε να βάψετε με σπρέι το φτυάρι σας ό, τι χρώμα θέλετε  ώστε να ταιριάζει στο υπάρχον ντεκόρ σας.


    Υλικά:
    - Ένα σπασμένο φτυάρι
    - Κιτ φωτισμού
    - Λάμπα
    - Μικρή μεταλλική βάση 
    - Χρώμα υψηλής θερμοκρασιακής αντοχής


    1)Καθαρισμός

    Χρησιμοποιήστε γυαλόχαρτο νούμερο 80 για να αφαιρέσετε κάθε σκουριά και βρωμιά από το φτυάρι. Προσπαθήστε να βγάλετε το μεγαλύτερο μέρος του χρώματος .


     2)Βάση

    Δεν υπάρχουν  συγκεκριμένες διαστάσεις για τη μεταλλική βάση που θα τοποθετηθεί το ντουί της λάμπας δεδομένου ότι πολλά φτυάρια είναι διαφορετικά . Βασικά, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να ανοίξετε μια τρύπα , πλάτους 4,5 cm , σε σχήμα V στη βάση για να ταιριάζει το σχήμα του φτυαριού . Λυγίστε τα άκρα του V για να δημιουργήσετε μια επιφάνεια που θα κολλήσετε ή θα συγκολλήσετε τα δύο μέρη .



    3)Έλεγχος και Βαφή

    Βεβαιωθείτε ότι όλα τα εξαρτήματα ταιριάζουν μεταξύ τους. Βιδώστε το ντουί στη μεταλλική βάση και βεβαιωθείτε ότι η λάμπα δεν αγγίζει το μέταλλο. Αν όλα λειτουργούν σωστά , βγάλτε το ντουί και βάψτε με χρώμα θερμοκρασιακής αντοχής (π.χ. βαφή μπάρμπεκιου) .


    1 σχόλιο:

    Από το Blogger.